logo

Știri

Contacteaza-ne

acțiune

Departamentul de Comerț al SUA "Blanks" ZTE ZTE suspendă suspendarea întreprinderilor chino-americane

Apr 18, 2018

În seara zilei de 16 aprilie, Departamentul de Comerț al Statelor Unite a emis un anunț în care afirma că societăților americane le este interzis să vândă componente și componente pentru Zhongxing, cu o limită de timp de 7 ani. În plus, Biroul de Industrie și Securitate al Departamentului de Comerț al Statelor Unite a impus, de asemenea, o amendă de 300 de milioane de dolari pe ZTE. Această parte a pedepsei poate fi suspendată, în principal în funcție de punerea în aplicare a acordului în următorii șapte ani. Ca răspuns, Ministerul chinez al Comerțului a declarat că este gata să ia măsurile necesare pentru a proteja drepturile și interesele întreprinderilor chineze.


În dimineața zilei de 17 aprilie, după ce Departamentul de Comerț al SUA a activat ordinul de refuz al ZTE, ZTE a declarat că societatea a acordat o importanță deosebită și a înființat Grupul de lucru pentru răspunsul la crize în prima zi. În prezent, analizăm și formulăm contramăsuri în diverse domenii și depunem eforturi pentru a face față crizei.


S.U.A.


În ultimii ani, odată cu creșterea numărului de companii de telecomunicații din China, s-au întâlnit și alte obstacole în călătoria companiei către mare. Această problemă datează de anul trecut.


În martie 2017, Departamentul de Comerț al SUA a decis să pedepsi în mod grav ZTE pe motiv că SUA a susținut că ZTE a încălcat interdicția relevantă de export a SUA. Dacă vor intra în vigoare restricții la export, producătorii și companiile de componente ale SUA nu vor putea să își desfășoare activitatea cu ZTE, ceea ce va conduce în cele din urmă la tăierea majorității lanțurilor de aprovizionare ale ZTE.


Ulterior, ZTE și guvernul SUA au ajuns la un acord și au convenit să plătească o amendă totală de 892 milioane USD și o amendă suspendată de 300 de milioane de dolari americani.


Cu toate acestea, Departamentul de Comerț al Statelor Unite a declarat în anunțul său din 16 aprilie 2018 că ZTE a furnizat declarații false Departamentului de Comerț al SUA înainte.


ZTE A-share suspensie H-share


Această mișcare a guvernului SUA este, fără îndoială, o lovitură imensă pentru ZTE.


Datorită "grevei raidurilor" din Statele Unite, pe 17 aprilie, Bursa de Valori din Shenzhen a anunțat că, datorită unui eveniment major pe care corporația ZTE le-ar putea avea un impact semnificativ asupra prețului acțiunilor și nu l-a dezvăluit în mod public, va fi suspendat deschiderea pieței la 17 aprilie. Reluarea tranzacționării după publicarea anunțurilor aferente. În același timp, au fost suspendate și acțiunile H din ZTE pe Bursa din Hong Kong.


Declarația ZTE a declarat că a fost informată că Departamentul de Comerț al Statelor Unite a refuzat să activeze compania. Compania evaluează pe deplin impactul posibil al acestui eveniment asupra companiei și comunică în mod activ și răspunde diferitelor aspecte.


Reporterul Yangcheng Evening News a aflat că ZTE este cel mai important furnizor mondial de soluții integrate de comunicații, oferind tehnologii inovatoare și soluții de produs pentru operatorii de telecomunicații și clienții rețelelor corporative din peste 160 de țări și regiuni din întreaga lume și este în proces de cercetare și dezvoltare 5G . Nivelul principal.


Legate de ştiri
Produse
BOLT
NUCA
MAȘINĂ DE SPĂLAT
ŞURUB
Expoziţie
Suportul bolțului
Avantajele suportului bolțurilor
Caracteristicile și ...
Îndepărtarea cuțitelor
Cele mai recente știri
Care sunt...
Cum functioneaza ...
Ce este...
De ce nuci de hexagon ...
Informatii de contact

Cameră 17A, clădirea BLS, Haining Road 338 # Zhejiang Haining

Tel: + 86-573-80705030

allen@dyfastener.net

Copyright © Dyshine Industry Co, Ltd Toate drepturile rezervate.