logo

Știri

Contacteaza-ne

acțiune

SUA asediată de OMC, UE nu este mulțumită de "scutire temporară"

Mar 28, 2018

26 martie, Comisia Europeană a emis un aviz, a decis să lanseze un sondaj privind garanțiile produselor importate din oțel.


UE a declarat că va introduce trei măsuri împotriva tarifelor americane pentru oțel, și anume, o listă de represalii comerciale, o măsură de protecție împotriva importurilor de produse din oțel și o referire a OMC la Statele Unite. Wang He Jun, director al Biroului de Investigare a Reluării Comerțului din cadrul Ministerului Comerțului, a subliniat că China înțelege acțiunile UE necesare pentru a face față măsurilor fiscale adoptate de Statele Unite împotriva importurilor de produse din oțel și aluminiu. Dar adoptarea garanțiilor globale nu este alegerea corectă și va agrava în continuare haosul și panica comerțului internațional cauzate de măsurile din SUA și va cauza un impact mai devastator asupra ordinii normale a comerțului internațional.


Wang He Jun, de asemenea, a declarat că China dorește ca UE să ia măsuri de precauție prudente. 23, Statele Unite au anunțat în mod oficial că importurile de produse din oțel și aluminiu vor fi impozitate integral, cota de impozitare de 25% și 10% și alte șase țări, inclusiv Uniunea Europeană și alte regiuni vor fi introduse în tarifele US Steel sunt "scutire temporară".


Renunțarea va dura până pe 1 mai curent, după care președintele american Trump va decide dacă va extinde scutirea pe baza consultărilor.


În aceeași zi, la sediul de la Geneva OMC a avut loc o reuniune a Consiliului de Comerț a mărfurilor, inclusiv cele 28 de membri ai Uniunii Europene, mai mult de 40 de membri ai OMC a avertizat Statele Unite să perceapă taxa de aluminiu de import de aluminiu nu afectează numai interesele afacerilor comerciale , dar va afecta și OMC, stabilitatea și predictibilitatea sistemului comercial multilateral.


Uniunea Europeană a subliniat că Statele Unite pentru a proteja "securitatea națională" pentru impunerea tarifelor de aluminiu din aluminiu, de fapt, doar pentru a sprijini dezvoltarea industriilor naționale. UE organizează summitul de primăvară de la Bruxelles, 23.


În cadrul reuniunii, țările UE și-au exprimat nemulțumirea față de simpla "scutire temporară", cerând Statelor Unite să scutească UE de tarifele pe oțel și aluminiu de mult timp, iar în comunicatul ulterior, a reiterat că Statele Unite vor trebui să schimbe scutirea temporară de imunitatea pe termen lung, iar UE își va proteja drepturile și interesele, inclusiv în conformitate cu normele OMC privind "răspunsul adecvat și moderat al Statelor Unite".


Președintele francez, Macron, sa plâns că scutirea de 40 de zile a fost ca "punerea unui pistol pe capul nostru". Premierul belgian, Charles Michel, a mărturisit, de asemenea, disprețul liderilor europeni cu privire la abilitățile de negocieri ale lui Utramps: "Este ciudat să negociem cu un aliat în acest fel".


"Uniunea Europeană a cerut guvernului Trump să elimine termenul artificial și a sugerat că negocierile dintre aliați nu ar putea stabili un termen artificial.


Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a declarat că nu crede că ar fi realist să convenim asupra unui acord între cele 1 părți în luna mai.


După ce SUA au anunțat tarifele la importurile de oțel, UE a elaborat trei etape de măsuri de represalii, în timp ce negociază în mod activ cu SUA. Cu privire la decizia Uniunii Europene de a lansa un sondaj privind măsurile de protecție a produselor din oțel importate, Wang He Jun a declarat că UE, ca membru important al OMC și o forță majoră în sistemul comercial global, ar trebui să-și consolideze cooperarea cu membrii săi de a se opune comerțului protecționismului și să se abțină de la acțiunea care subminează ordinul comercial global. China este dispusă să consolideze comunicarea și cooperarea cu toate părțile, inclusiv cu Uniunea Europeană, pentru a face față haosului cauzat de măsurile SUA în domeniul comerțului global cu oțel și aluminiu. El a mai spus că China va evalua cu atenție impactul măsurilor americano-europene asupra țării și va lua măsurile adecvate, dacă este necesar, pentru a proteja interesele întreprinderilor chineze.


Legate de ştiri
Produse
BOLT
NUCA
MAȘINĂ DE SPĂLAT
ŞURUB
Expoziţie
Suportul bolțului
Avantajele suportului bolțurilor
Caracteristicile și ...
Îndepărtarea cuțitelor
Cele mai recente știri
Care sunt...
Cum functioneaza ...
Ce este...
De ce nuci de hexagon ...
Informatii de contact

Cameră 17A, clădirea BLS, Haining Road 338 # Zhejiang Haining

Tel: + 86-573-80705030

allen@dyfastener.net

Copyright © Dyshine Industry Co, Ltd Toate drepturile rezervate.