logo

Știri

Contacteaza-ne

acțiune

Trump: China și Statele Unite sunt susceptibile de a ajunge la un acord comercial sau tariful va avea efect așa cum este planificat

Apr 26, 2018

Potrivit Reuters, președintele american Trump a declarat marți că Statele Unite și China au "șanse foarte bune" să ajungă la un acord comercial. Ministrul de finanțe al SUA, Mukuchin, va călători în China în următoarele zile pentru a negocia aspecte comerciale. China și Statele Unite vor ajunge probabil la un acord.


Trump a făcut declarația de mai sus la conferința de presă comună a Casei Albe după întâlnirea cu președintele francez Mark Long. Discursul său include și dorința de a ocoli Uniunea Europeană, discuțiile de comerț direct cu Franța și "va ajunge în curând la un acord" cu privire la problema iraniană.


Trump a declarat, de asemenea, la conferința de presă că dacă SUA și China nu pot ajunge la un acord comercial, se va impune tariful ad valorem suplimentar punitiv aplicat investigației 301 contra 1300 de tipuri de bunuri chineze în valoare de 50 de miliarde de dolari SUA. Luați-vă efectul conform planificării.


Potrivit știrilor de pe Wall Street, Statele Unite ale Americii au listat pe 3 aprilie o listă de bunuri chineze în valoare de 50 de miliarde de dolari americani. Există o perioadă de publicitate de 60 de zile înainte de intrarea în vigoare. Statele Unite vor organiza o audiere pe 15 mai și vor prezenta comentarii publice în perioada de audiere înainte de 22 mai. Atât China, cât și Statele Unite au încă timp să discute mai departe.


Aceasta va fi și prima vizită în China a domnului Munuchin de când a devenit secretar al Trezoreriei SUA. Bloomberg a observat că trei miniștri de finanțe americani înainte de domnul Mukuchin au vizitat China în prima lună de funcții.


Anterior, în conformitate cu CCTV News, 22 aprilie (duminica trecută), Secretarul Trezoreriei SUA Mukuchin a sugerat că ar putea vizita China, ceea ce ar putea contribui la diminuarea tensiunii comerciale crescânde dintre cele două mari economii ale lumii.


La reuniunea anuală a FMI, care a avut loc sâmbătă sâmbătă, domnul Mutukin a spus că "ia în considerare această vizită", dar nu va comenta momentul sau conținutul vizitei. El a mai spus că a fost "cu precauție optimist" în ceea ce privește încheierea unui acord cu China și depășirea diferențelor dintre cele două părți în ceea ce privește problemele legate de comerț.


Duminică, un purtător de cuvânt al Ministerului Comerțului din Republica Populară Chineză a declarat că secretarul Trezoreriei SUA, dl. Mutnchin, a venit în China pentru consultări și a declarat: "Partea chineză a primit informații că Statele Unite speră să vină la Beijing pentru a discuta aspecte economice si comerciale. Partea chineza saluta acest lucru. "


Anterior, Trump însuși a exprimat în mod repetat punctul de vedere că "tarifele care vizează China nu pot fi eficiente la sfârșitul anului". La 10 aprilie, el a emis o declarație specială că a fost foarte recunoscător președintelui Xi Jinping pentru discursul său prietenos privind tarifele și barierele auto (comerciale). "Vom face împreună mari progrese." La 12 aprilie, el a declarat încă o dată că discursul președintelui Xi privind tarifele a adus posibilitatea ca Statele Unite și China să nu impună reciproc tarifele și ar putea chiar să-și reducă tarifele. Dacă China dorește să-și deschidă piața pentru mai multe produse americane, Statele Unite ar putea evita un război comercial.


Pe măsură ce tonul lui Trump privind problema fricțiunilor comerciale dintre SUA și China este "moale și tare", sentimentul de risc al pieței continuă să fie cântărit de randamentul Trezoreriei de 10 ani. Dow a scazut cu mai mult de 250 de puncte dupa ce news-ul Trump a cazut, Nasdaq a scazut cu mai mult de 1%, iar S & P 500 a scazut cu 0,7%. Acțiunile cheie din sectoarele tehnologic, financiar și industrial au înregistrat scăderi.


Legate de ştiri
Produse
BOLT
NUCA
MAȘINĂ DE SPĂLAT
ŞURUB
Expoziţie
Suportul bolțului
Avantajele suportului bolțurilor
Caracteristicile și ...
Îndepărtarea cuțitelor
Cele mai recente știri
Care sunt...
Cum functioneaza ...
Ce este...
De ce nuci de hexagon ...
Informatii de contact

Cameră 17A, clădirea BLS, Haining Road 338 # Zhejiang Haining

Tel: + 86-573-80705030

allen@dyfastener.net

Copyright © Dyshine Industry Co, Ltd Toate drepturile rezervate.