logo

Știri

Contacteaza-ne

acțiune

Autoritățile din Taiwan anunță contra-sondajele duble ale produselor din oțel din regiunea continentală

Apr 19, 2018

Potrivit unor rapoarte mass-media din Taiwan, cum ar fi "Union News" și "Central News Agency", pe data de 17 aprilie 2018, departamentul financiar al autorităților Tsai Ing-wen a declarat brusc că a anunțat pe 16 că a efectuat cinci produse din oțel fabricate și vândute în China continentală. Investigații contraventive și antidumping.


Oficialii taiwanezi au declarat că au anunțat anchetele compensatorii privind importurile de produse din oțel galvanizat și din aliaj de zinc plat, plăci din oțel carbon și produse din oțel inoxidabil, laminate la rece, din oțel inoxidabil originare din China continentală, precum și oțel inoxidabil laminat la rece produse și anumite oțeluri de carbon. Produsele din oțel laminate fac obiectul unor investigații compensatorii și antidumping.


De ce?


"Joint News" a susținut că acest lucru se datorează faptului că Statele Unite și Uniunea Europeană au lansat tarife sau investigații privind produsele din oțel importate. Această măsură are scopul de a împiedica exportul produselor din oțel din surplusul continentului în Taiwan la un preț scăzut și provocând prejudicii industriei Taiwanului.


Conform concluziei reuniunii lor de deliberare, directorul adjunct al Serviciului Vamal al Taiwanului, Xie Lingyuan, a declarat că cele cinci produse din oțel vândute în China continentală în Taiwan au întâlnit suspiciunile rezonabile privind subvențiile, dumpingul și prejudiciul industriei Taiwanului și s-au întâlnit cerințele pentru efectuarea investigațiilor. Autoritățile au decis să investigheze.


Xie Lingyuan a declarat în repetate rânduri că Taiwanul nu intenționează să se implice în "războiul comercial dintre SUA și China", dar pentru a solicita scutirea de la tarifele pentru produsele din oțel din Statele Unite, a oferit Statele Unite asigurări că produsele din China nu vor fi transferate din Taiwan în Statele Unite și că China nu va exporta produse din oțel la prețuri scăzute. Taiwan, care afectează drepturile și interesele producătorilor taiwanezi, a decis să lanseze o investigație dublă.


Legate de ştiri
Produse
BOLT
NUCA
MAȘINĂ DE SPĂLAT
ŞURUB
Expoziţie
Suportul bolțului
Avantajele suportului bolțurilor
Caracteristicile și ...
Îndepărtarea cuțitelor
Cele mai recente știri
Care sunt...
Cum functioneaza ...
Ce este...
De ce nuci de hexagon ...
Informatii de contact

Cameră 17A, clădirea BLS, Haining Road 338 # Zhejiang Haining

Tel: + 86-573-80705030

allen@dyfastener.net

Copyright © Dyshine Industry Co, Ltd Toate drepturile rezervate.