logo

Știri

Contacteaza-ne

acțiune

Companiile de oțel vor începe o nouă etapă de restructurare pe scară largă

Apr 08, 2018

Profitabilitatea la nivel de industrie a crescut dramatic


În 2017, profiturile companiilor de oțel au crescut semnificativ. Potrivit datelor Asociației metalurgice All China, productivitatea muncii, costurile de producție și profiturile companiilor private de oțel au crescut semnificativ. Producția anuală de oțel pe cap de locuitor este cu peste 400 de tone mai mare decât media din industrie. Costul forței de muncă pe tonă de oțel este de aproximativ 200 de yuani mai mic decât media din industrie. Rata profitului întreprinderilor private a fost de 6,32%, cu 3,62% mai mare decât 2,7% în 2016; profitul mediu per-ton oțel al întreprinderilor private a fost de 430 de yuani, o creștere de 336 de yuani, comparativ cu 2016 de 94 de yuani.


Mai exact, grupul Shagang a obținut un profit de 19,2 miliarde RMB; Prognoza de performanță a companiei Baowu Steel arată că profitul net va atinge cel puțin 19.066 miliarde RMB în 2017, care va crește cu 10.1 miliarde RMB până la 10.8 miliarde RMB față de aceeași perioadă a anului trecut, o creștere de 113% până la 121% an. Raportul anual Songshan al companiei Handan Iron and Steel Co., Ltd. arată că venitul total pentru anul 2017 a fost de 26,038 miliarde, o creștere de 86,35% față de anul precedent, iar profitul net a fost de 2,517 miliarde, o creștere anuală de De 23,81 ori, care a fost cel mai înalt nivel de la listarea sa în 1997.


Song Jiping, președintele grupului Tang și Song Data Group, a declarat că în 2016 și 2017 capacitatea de producție va atinge 115 milioane de tone, iar rata de utilizare a capacității de producție a oțelului va atinge în principiu 80%, iar situația de supracapacitate se va îmbunătăți. În special, eliminarea "Ground Strip" conduce în mod direct prețul pieței de oțel. Prețul barei de bare a crescut de la 3,460 RMB / tonă în iunie la 4,980 RMB / tonă.


Efectul interzicerii "Ground Strip Steel" a arătat în continuare că fenomenul "banilor răi care aduc bani buni" a fost suprimat. Producția brută de oțel a întreprinderilor-cheie din întreprinderile private a fost de 299 milioane de tone, o creștere de 7,45% față de anul precedent; producția de oțel a fost de 290 milioane de tone, o creștere de 7,96% față de anul precedent. Producția de oțel brut a altor întreprinderi mici a fost de 171 milioane de tone, o creștere de 1,26% față de anul precedent; producția de produse din oțel a fost de 414 milioane de tone, o scădere de 28,11 milioane de tone, o scădere de 6,36% pe an.

Wang Lianzhong a spus că concentrarea producției în întreprinderile avantajoase este un fenomen binevenit, indicând faptul că întreprinderile cu condiții de producție bune și produse de oțel de înaltă calitate au crescut cu o rată mai mare decât acele companii din oțel cu condiții de producție relativ scăzute și calitate scăzută a produselor , schimbarea "monedelor rele". Evacuarea unor bani buni. "

Integrarea și reorganizarea întreprinderilor vor avansa în profunzime


"Tendința actuală de integrare între întreprinderi trans-regionale și transversale este evidentă". Wang Lianzhong a spus că restructurarea corporativă a început să devină o tendință. Multe întreprinderi private caută în mod activ oportunități de a începe restructurarea și au înregistrat progrese semnificative în proporția întreprinderilor private reprezentând mai mult de 1/3 din total. De exemplu, grupul Jiangxi a reorganizat Xining Special Steel; Shagang a participat la restructurarea North Steel Special Steel și a jucat avantajele sistemelor de întreprinderi deținute de stat și private; Grupul Jianlong a realizat reorganizarea și integrarea cu optimizarea resurselor ca bază și integrată fostul Haixin Steel, Beiman Special Steel.


De fapt, concentrarea industriei siderurgice din China a revenit și mai mult în 2017: producția totală a celor patru companii de top din producția de oțel brută a reprezentat 21,9% din totalul țării, ceea ce a fost o creștere de 0,2 puncte procentuale față de 2016; primele 10 companii au reprezentat rezultatul total național. 36,9%, în creștere cu 1 punct procentual față de 2016.


"Fuziunea și reorganizarea companiilor de fier și oțel este încă o dezvoltare aprofundată". Wang Lianzhong a declarat că, pentru a atinge obiectivul de a atinge o concentrare de 60% a industriei siderurgice în 2025, se planifică o restructurare la scară largă. De exemplu, provincia Hebei intenționează să sprijine Qian'an, Fengnan și Wu'an Local Group of Iron and Steel Group prin reorganizarea comună pentru a forma trei grupuri de fier și oțel pe scară largă, cu o capacitate de conducere regională pe piața oțelului, în principal privat întreprinderile din oțel; Provincia Shanxi intenționează, de asemenea, să adopte fuziuni și achiziții de la 27 de companii de oțel de uz casnic a scăzut la 10.


Legate de ştiri
Produse
BOLT
NUCA
MAȘINĂ DE SPĂLAT
ŞURUB
Expoziţie
Suportul bolțului
Avantajele suportului bolțurilor
Caracteristicile și ...
Îndepărtarea cuțitelor
Cele mai recente știri
Care sunt...
Cum functioneaza ...
Ce este...
De ce nuci de hexagon ...
Informatii de contact

Cameră 17A, clădirea BLS, Haining Road 338 # Zhejiang Haining

Tel: + 86-573-80705030

allen@dyfastener.net

Copyright © Dyshine Industry Co, Ltd Toate drepturile rezervate.