logo

Știri

Contacteaza-ne

acțiune

Industria instrumentelor de mașini din Japonia are o creștere semnificativă a comenzilor din China

Apr 27, 2018

Conform datelor publicate recent de către Asociația Industriilor din industria mașinilor din Japonia, cantitatea de comenzi pentru mașini-unelte în Japonia în 2017 (o valoare rapidă a raportului) a crescut cu 38% din 2016, la 1.780.328 milioane de yeni. După o perioadă de 10 ani, a atins noi înălțimi. Atât cererea internă, cât și cererea externă au crescut, prezentând un moment istoric puternic.


Este o cerere externă care a jucat un rol în stimularea creșterii ordinelor. Creșterea sa ridicat la 44%, iar valoarea comenzii a fost de 1.092377 miliarde de yeni. A refăcut recordul record de la 2014. China avansează transformarea și modernizarea industriei prelucrătoare, iar cantitatea de comenzi din China a crescut semnificativ.


În ceea ce privește cererea internă, cererea Japoniei pentru echipamentele de fabricare a semiconductorilor a crescut, iar comenzile mașinilor de uz casnic au fost de asemenea puternice.


Cantitatea de comenzi pentru mașini-unelte în luna martie a crescut cu 28% față de anul precedent la 182,849 miliarde de yeni. Acesta a crescut continuu în ultimele 16 luni și a stabilit un nou record lunar. Cererea externă a crescut cu 19%, până la 107.232 miliarde de yeni, iar cererea internă a crescut de asemenea cu 44%.


Producătorii japonezi de mașini-unelte au exporturi mai puțin directe de la fabricile din China către Statele Unite. Concentrându-se pe războiul comercial chino-american, mulți oameni au subliniat că "se estimează că nu va exista o scădere bruscă și accentuată a comenzilor similare". Cu toate acestea, există preocupări că războiul comercial va duce la o economie de răcire.


Legate de ştiri
Produse
BOLT
NUCA
MAȘINĂ DE SPĂLAT
ŞURUB
Expoziţie
Suportul bolțului
Avantajele suportului bolțurilor
Caracteristicile și ...
Îndepărtarea cuțitelor
Cele mai recente știri
Care sunt...
Cum functioneaza ...
Ce este...
De ce nuci de hexagon ...
Informatii de contact

Cameră 17A, clădirea BLS, Haining Road 338 # Zhejiang Haining

Tel: + 86-573-80705030

allen@dyfastener.net

Copyright © Dyshine Industry Co, Ltd Toate drepturile rezervate.