logo

Știri

Contacteaza-ne

acțiune

UE anunță lansarea măsurilor de salvgardare pentru produsele din oțel importate

Apr 09, 2018

Ca răspuns la măsurile tarifare ridicate din sectorul oțelului și aluminiulor, Comisia Europeană a anunțat, la 26 martie, că a inițiat investigații de salvgardare asupra produselor din oțel importate.


UE a anunțat că va efectua investigații privind măsurile de salvgardare pentru produsele din oțel importate, va impune tarife bazate pe rezultatele anchetei sau va limita volumul importurilor sub formă de cote. Obiectele intervievate au fost plăci de oțel laminate la rece, plăci groase laminate la cald, țevi de oțel electrice și țevi de oțel cu diametru mare.


Potrivit știrilor din 4 aprilie ale Asociației coreeană a comerțului, importurile totale de oțel ale UE în anul precedent au fost de 57,12 miliarde de euro, dintre care garanțiile au inclus importuri de soiuri de 21,2 miliarde de euro, în timp ce exporturile Coreei de Sud către UE au implicat importuri de 2,39 miliarde euro (aproximativ 29,4). Miliarde de dolari SUA, care au reprezentat 11,3%, au fost mai mari decât ținta de 2,73 miliarde de dolari pentru investigația de 232 de milioane. Unii analiști au susținut că mișcarea UE a avut drept scop prevenirea afluxului de produse din oțel din lume în UE datorită sondajului "232" din Statele Unite. Oțelul din Coreea de Sud este mai dificil de găsit alte piețe de desfacere atunci când este blocat împotriva exporturilor către Statele Unite și către Uniunea Europeană.


Comisia Europeană a declarat într-o declarație din aceeași zi că ancheta privind măsurile de salvgardare a oțelului a implicat produse din oțel exportate în Uniunea Europeană din întreaga lume, dar lansarea sondajului nu înseamnă că va lua în cele din urmă măsuri concrete. În cazul în care ancheta dovedește necesitatea unei acțiuni, UE poate impune tarife de import sau poate pune în aplicare cote pentru a proteja producătorii de oțel din UE de efectele "supra-import".


Comisia Europeană a declarat că ancheta inițiată în acea zi a implicat 27 de categorii de produse oțel și, în principiu, va fi finalizată în termen de 9 luni. Dacă rezultatele arată că este necesar să se ia măsuri de protecție temporare, UE va acționa cât mai curând posibil. În același timp, Comisia Europeană va examina, de asemenea, condițiile de piață și va pregăti în consecință.


Comisia Europeană a declarat că măsurile de protecție sunt unul dintre instrumentele de protecție comercială aprobate de Organizația Mondială a Comerțului. Procedurile de investigație ale UE vor respecta, de asemenea, în mod strict această regulă multilaterală.


Wang Hejun, director al Biroului pentru Ajutor și Comerț al Comerțului din Republica Populară Chineză, a declarat în aceeași zi că China speră că UE va adopta măsuri de salvgardare prudente. El a spus că China înțelege că UE trebuie să ia măsurile necesare pentru a răspunde măsurilor de impozitare americane privind produsele importate din oțel și aluminiu. Cu toate acestea, adoptarea garanțiilor globale nu este alegerea potrivită. Aceasta va agrava în continuare haosul și panica comerțului internațional provocată de măsurile din SUA și va avea un impact mai grav și mai dăunător asupra ordinii normale de comerț internațional.


Wang Hejun a subliniat că UE, în calitate de membru important al OMC și o forță importantă în sistemul comercial global, ar trebui să consolideze cooperarea cu toți membrii săi și să se opună în comun protecționismului comercial și nu ar trebui să ia măsuri care să submineze ordinul comercial global. China este dispusă să consolideze comunicarea și cooperarea cu toate părțile, inclusiv cu Uniunea Europeană, pentru a face față confuziei cauzate de măsurile Statelor Unite privind comerțul global cu oțel și aluminiu.


Wang Hejun a spus că China va evalua serios impactul măsurilor americane și europene asupra Chinei și va lua măsuri corespunzătoare atunci când este necesar pentru a proteja ferm interesele companiilor chineze.


Legate de ştiri
Produse
BOLT
NUCA
MAȘINĂ DE SPĂLAT
ŞURUB
Expoziţie
Suportul bolțului
Avantajele suportului bolțurilor
Caracteristicile și ...
Îndepărtarea cuțitelor
Cele mai recente știri
Care sunt...
Cum functioneaza ...
Ce este...
De ce nuci de hexagon ...
Informatii de contact

Cameră 17A, clădirea BLS, Haining Road 338 # Zhejiang Haining

Tel: + 86-573-80705030

allen@dyfastener.net

Copyright © Dyshine Industry Co, Ltd Toate drepturile rezervate.