logo

Știri

Contacteaza-ne

acțiune

Tratarea tarifelor de oțel și aluminiu Accesarea OMC în China

Apr 25, 2018

Luni, Uniunea Europeană a cerut să se alăture plângerii Chinei la OMC pentru a se ocupa de tarifele de oțel și aluminiu pe care Statele Unite intenționează să le introducă.


Guvernul Statelor Unite a stabilit un tarif de 25% pentru oțel și un tarif de aluminiu de 10% din motive de securitate națională, dar a acordat o scutire temporară UE și scutirea va expira la 1 mai.


China sa plâns deja de la OMC cu privire la tarifele la oțel și aluminiu. Acesta este primul pas în mecanismul OMC de soluționare a litigiilor.


OMC a declarat luni că UE a făcut o cerere oficială de a se alătura negocierilor ca un interes comercial important în această chestiune. Potrivit OMC, UE a subliniat că interesul său în această chestiune este foarte mare, deoarece, dacă scutirea sa încheiat, măsurile din SUA vor afecta exporturile UE.


Hong Kong, India, Rusia și Thailanda au făcut toate cererile de a se alătura consultării. Uniunea Europeană a fost prima parte care a obținut o scutire, dar a intrat încă în consultare.


În sâmbăta trecută, înalții oficiali europeni au declarat că Europa nu va "alege părți" între fricțiunile comerciale dintre China și SUA. UE este cel mai mare partener comercial al Chinei. Poziția relevantă a înalților funcționari ai UE joacă un rol decisiv în disputa comercială chino-americană.


Anterior, redactorul-șef prezentat în "China și Statele Unite" din "O alternativă!" G2 lupta, cine poate sta departe? "În interesul propriu, se menționează că" concluzia "UE este că nu dorește să-și aleagă propria gară, pe de o parte Uniunea Europeană" reproșa "tarifele pentru oțel și aluminiu ale Trump, pe de o parte sperând că nu va fi nevoie să se aleagă o echipă secundară. UE a subliniat întotdeauna că nu există nici un câștigător în războiul comercial și speră că cele două părți vor rămâne calmă.


UE este cel mai mare partener comercial al Chinei. Potrivit statisticilor Comisiei Europene, comerțul bilateral bilateral cu bunuri și servicii depășește 1 miliard USD. În același timp, UE este și cel mai mare investitor al Chinei. Până la sfârșitul anului 2015, investițiile europene în China au totalizat aproximativ 207 miliarde de dolari SUA, comparativ cu investiția americană de numai 84 miliarde de dolari în aceeași perioadă.


În plus față de UE, Canada, Mexic, Australia, Argentina, Brazilia și Coreea de Sud au primit, de asemenea, scutiri temporare. Perioada de scutire a Coreei de Sud a fost extinsă la nesfârșit. Comisia Europeană a declarat că grupul speră să obțină o scutire permanentă fără condiții.


În plus, India, Rusia, Norvegia, Singapore, Elveția, Turcia și Venezuela și-au exprimat îngrijorarea sau dezamăgirea cu privire la tarifele americane de oțel și aluminiu.


La începutul acestei luni, Ministerul Comerțului al Republicii Populare Chineze a depus o cerere de consultare privind importul tarifelor la oțel și aluminiu de către Statele Unite și a inițiat oficial o procedură de soluționare a litigiilor.


Legate de ştiri
Produse
BOLT
NUCA
MAȘINĂ DE SPĂLAT
ŞURUB
Expoziţie
Suportul bolțului
Avantajele suportului bolțurilor
Caracteristicile și ...
Îndepărtarea cuțitelor
Cele mai recente știri
Care sunt...
Cum functioneaza ...
Ce este...
De ce nuci de hexagon ...
Informatii de contact

Cameră 17A, clădirea BLS, Haining Road 338 # Zhejiang Haining

Tel: + 86-573-80705030

allen@dyfastener.net

Copyright © Dyshine Industry Co, Ltd Toate drepturile rezervate.