logo

Știri

Contacteaza-ne

acțiune

China să impună tarife pe 128 de importuri din SUA

Apr 03, 2018

Potrivit știrilor, 8 martie 2018, președintele american Trump a semnat un anunț potrivit căruia importurile de produse din oțel și aluminiu amenință securitatea națională a Statelor Unite, a decis să înceapă pe 23 martie importul de produse din oțel și aluminiu pentru a impune tarife (adică 232 de măsuri ). 232 măsuri încalcă regulile Organizației Mondiale a Comerțului, nu sunt conforme cu dispozițiile privind "excepția de siguranță", constituie în fapt o măsură de salvgardare. Această măsură a fost pusă în aplicare în 23 martie și a provocat prejudicii grave intereselor noastre. Pentru a ne proteja interesele și a echilibra pierderile cauzate de cele 232 de măsuri ale Statelor Unite față de interesele noastre, din 2 aprilie 2018 am suspendat concesiunea de taxe pe 7 categorii de 128 de mărfuri importate originare din Statele Unite, privind tarifele aplicabile existente și impunând o taxă de 15% la 120 de mărfuri importate, cum ar fi fructele și produsele. Tariful pentru 8 mărfuri importate, cum ar fi carnea de porc și produsele, este de 25%.

Politica existentă de scutire și de scutire fiscală rămâne neschimbată. 23 martie, Ministerul Comerțului a emis o listă cu 232 de măsuri pentru importurile de oțel și aluminiu din SUA și a cerut comentarii publice. 31 martie, sfârșitul perioadei de examinare. În timpul comentariului, un număr mare de persoane în telefon, e-mail și alte mijloace pentru a sprijini măsurile și lista de produse, în favoarea guvernului de a lua măsuri pentru a proteja interesele naționale și industriale, unii oameni, de asemenea, a propus să intensifice eforturile.


După evaluare, a decis să importe 128 de produse din Statele Unite pentru a pune în aplicare măsurile de mai sus. China consideră că Statele Unite vor lua 232 de măsuri pentru a importa produse din oțel și aluminiu, utilizarea abuzivă a clauzei OMC privind "excepția de securitate" constituie, în esență, o măsură de salvgardare și măsurile sale pentru un număr redus de țări, sistem multilateral de tranzacționare ca piatră de temelie a principiului nediscriminării, încălcări grave ale intereselor chineze. 26 martie, China, în conformitate cu Acordul de salvgardare în cadrul OMC către Statele Unite pentru a propune o cerere de consultare privind compensațiile comerciale, Statele Unite au refuzat să răspundă.


Având în vedere lipsa de acord între cele două părți, 29 martie, China a informat OMC cu privire la suspendarea listei de concesii, a decis să importe unele produse din Statele Unite pentru a impune tarife pentru a echilibra SUA 232 măsuri la partea chineză a pierderii dobânzii. Dreptul Chinei de a suspenda o parte din obligațiile sale față de SUA Se speră că partea americană va retrage măsurile de încălcare a regulilor OMC cât mai curând posibil, astfel încât comerțul dintre China și SUA să revină la orbita normală. China și Statele Unite, ca cele două mari economii din lume, cooperarea este singura alegere corectă. Cele două părți ar trebui să își rezolve reciproc preocupările prin dialog și consultare, să realizeze o dezvoltare comună și să evite deteriorarea în continuare a situației generale a cooperării chino-americane.


Legate de ştiri
Produse
BOLT
NUCA
MAȘINĂ DE SPĂLAT
ŞURUB
Expoziţie
Suportul bolțului
Avantajele suportului bolțurilor
Caracteristicile și ...
Îndepărtarea cuțitelor
Cele mai recente știri
Care sunt...
Cum functioneaza ...
Ce este...
De ce nuci de hexagon ...
Informatii de contact

Cameră 17A, clădirea BLS, Haining Road 338 # Zhejiang Haining

Tel: + 86-573-80705030

allen@dyfastener.net

Copyright © Dyshine Industry Co, Ltd Toate drepturile rezervate.