logo

Știri

Contacteaza-ne

acțiune

6 provincii și orașe, unele întreprinderi au întrerupt producția

Mar 28, 2018

Ministerul Ecologiei și Mediului a trimis recent scrisori către 6 provincii și orașe din Beijing, Tianjin și Hebei și a propus să înceapă în timp planul de urgență a vremii de poluare grea și să consolideze supravegherea și inspecția.


Ulterior, Beijing, Tianjin și alte domenii de eliberare a avertizării meteorologice grele meteorologice, și necesită unele întreprinderi pentru a opri producția. Persoanele din industrie consideră că impactul pe termen scurt al măsurilor de urgență asupra aprovizionării cu oțel este mic, dar impactul pe termen lung are încă un impact mai mare.


În cazul cimentului, protecția mediului limitată pe termen scurt pentru creșteri de prețuri a oferit condițiile, dar în absența soluțiilor la problemele de supracapacitate, prețurile la ciment vor fluctua în continuare.


Potrivit reporterului Shanghai News, înțeleg că scrisoarea sus-menționată a sugerat că orașul "2 + 26", orașul care nu a inițiat planul de urgență pentru poluarea grea, ar trebui emis înainte de ora 24 la 24 martie pentru a emite poluare puternică avertizare meteo, măsuri decisive de luare a unor măsuri de urgență.


Potrivit cerințelor documentului, Beijing, Tianjin, Shandong, Shanxi, Hebei, Henan și alte zone au emis avertizări meteorologice grele de poluare, precum și ciment, oțel, centrale electrice pe bază de cărbune și alte industrii incluse în limitele cut-off. Shandong Taian City, Rizhao, Binzhou și alte orașe au emis avertizări meteorologice grele meteorologice, măsuri obligatorii de reducere a poluării, inclusiv măcinarea cimentului și alte întreprinderi pentru a opri producția.


Henan a început Ⅱ nivel de răspuns de urgență, în conformitate cu emisiunea precedentă a "provinciei Henan grele vreme planul de urgență de poluare" cerințele, Ⅱ nivel de răspuns de urgență la măsuri industriale de atenuare, inclusiv stația de măcinare ciment toate întrerupte.


De la începutul anului trecut, prețurile naționale pe piața de ciment au continuat să crească, mai ales după intrarea în sezonul de piață august, prețurile cimentului pentru a menține la fel ca în anii precedenți, regularitatea creșterii rapide a prețurilor față de anii precedenți. Unii analiști din industrie la reporterul Shanghai News a spus că reducerea temporară a producției pe termen scurt la industria cimentului are un anumit impact, în mod obiectiv pentru creșterea prețurilor cu condiția ca aceste condiții. Dar, pe termen lung, prețurile la ciment ar trebui să corespundă consumului de resurse și protecției mediului.


Prețurile cimentului vor rămâne volatile până când va exista o soluție pentru problema supracapacității. "În ansamblu, în acest an, impactul protecției mediului, aprovizionarea cu oțel este încă limitată, ceea ce are un efect de sprijin asupra stabilității prețurilor la oțel". "În opinia directorului meu de informații din rețeaua de oțel, Xu Xiangchun, închideri temporare apar ca răspuns la condițiile meteorologice nefavorabile". cum ar fi provincia Hebei Wuan pentru a îmbunătăți calitatea atmosferei, toate cuptorul de furnal furnal de la 16 martie întrerupt mai mult de 10 zile. Deși producția pe termen scurt are un efect redus asupra aprovizionării cu piața oțelului, pe termen lung, efectul cumulativ al normalizării va avea un impact important asupra aprovizionării pieței.


Legate de ştiri
Produse
BOLT
NUCA
MAȘINĂ DE SPĂLAT
ŞURUB
Expoziţie
Suportul bolțului
Avantajele suportului bolțurilor
Caracteristicile și ...
Îndepărtarea cuțitelor
Cele mai recente știri
Care sunt...
Cum functioneaza ...
Ce este...
De ce nuci de hexagon ...
Informatii de contact

Cameră 17A, clădirea BLS, Haining Road 338 # Zhejiang Haining

Tel: + 86-573-80705030

allen@dyfastener.net

Copyright © Dyshine Industry Co, Ltd Toate drepturile rezervate.